Opet je aktuelan Jarmolenko! Totenhem, Everton i VBA se aktivirali!

Dinamo traži 10.500.000 evra! Imali smo transfer sagu sa Jevhenom Konopljankom - zatvorili smo je! Imali smo identičnu priču i sa Saidom Berahinom. Na svu sreću - i to se završilo. A u danu kada je izgleda opet otvoren front za napad na Andreja Jarmolenka red je da napišemo - s nadom da će se i ova sapunica okončati!

Fudbal 31.01.2017 | 14:00
Opet je aktuelan Jarmolenko! Totenhem, Everton i VBA se aktivirali!
Dobro obavešteni britanski tabloid San, kao i nekoliko ruskih medija, danas je objavilo da je poglavlje „Jarmolenko“ ponovo otvoreno i da su stari kupci obnovili interesovanje za najboljeg igrača kijevskog Dinama! Totenhem je, navodno, prvi stao u red za potpis ukrajinskog krilnog napadača. Odmah za Pevcima javili su se i predstavnici Vest Bromvič Albiona, a nedugo zatim i čelnici Evertona. 

Razlog tome je što je prvi čovek Dinama Igor Surkis otkrio da će klub prihvatiti sve ponude koje budu bar 10.500.000 evra.

Jarmolenko je u oktobru 2015. godine parafirao novi ugovor sa Dinamom, po kome zarađuje oko 4.700.000 evra, bez bonusa. Bio je jedan od glavnih likova na transfer pijacama u poslednjih godinu dana, ali dosad nijedan klub nije uspeo da stigne prvi do cilja. 

Jarmolenkovi agenti su, navodno, odmah postavili uslov da plata mora da bude bar 110.000 evra sedmično. A Totenhem, VBA i Everton svakako imaju finansijsku mogućnost da to obezbede. Gledajući na godišnjem nivou, to bi bilo uvećanje plate od milion evra. Pitanje je samo - da li će?

Jarmolenko je ove sezone bio na terenu u 19 mečeva. Pet puta je bio strelac, a u četiri navrata asistent. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar