Видео - Шок на РТЛ: Од "тооо", до "да ли је могуће"...!

Одлучили су да их снимају за време утакмица Светског првенства у Француској и направили су изванредне снимке у студију хрватског РТЛ.

Остали спортови 29.01.2017 | 18:50
Видео - Шок на РТЛ: Од "тооо", до "да ли је могуће"...!
Хрватска је на невероватан, шокантан начин остала без медаље на 25. Светском рукометном првенству у Француској.

Прво је Златко Хорват промашио пенал по истеку времена против Норвешке за финале, да би у продужецима глатко изгубила, а већ сутрадан је прокоцкала осам голова предности, колико је имала 18 минута пре краја, и треће место припало је Словенији.

Оно што се "каубојима" догодило у борби за финале, односно у мечу за бронзу је превише за мање од 24 сата. Навијачи "коцкастих" тешко су преживели два неуспеха у петак и суботу, иако су у оба дуела изабраници селектора Бабића били на корак од тријумфа.

Не зна се у ком су били ближи!?

Рецимо, у Србији би се пласман у полуфинале Мудијала, посебно код рукометаша, славио као историјски успех. У комшилуку су разочарани четвртим место, смењују тренера, склањају играче, осуђују све.. Како и не би када је иза Хрватске безброј медаља са највећих такмичења.

Хрватски РТЛ био је задужен за преносе утакмица. Ево како су легенде Мирза Џомба и Горан Шпрем, заједно са водитељом Нином Штамбуком проживели и доживели да пораза.

Против Словеније.



Против Норвешке.



Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гробари Милици

29.01.2017 19:05

Па конацно да цовек несто добро цује

ОДГОВОРИТЕ