Video - Šok na RTL: Od "tooo", do "da li je moguće"...!

Odlučili su da ih snimaju za vreme utakmica Svetskog prvenstva u Francuskoj i napravili su izvanredne snimke u studiju hrvatskog RTL.

Ostali sportovi 29.01.2017 | 18:50
Video - Šok na RTL: Od "tooo", do "da li je moguće"...!
Hrvatska je na neverovatan, šokantan način ostala bez medalje na 25. Svetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj.

Prvo je Zlatko Horvat promašio penal po isteku vremena protiv Norveške za finale, da bi u produžecima glatko izgubila, a već sutradan je prokockala osam golova prednosti, koliko je imala 18 minuta pre kraja, i treće mesto pripalo je Sloveniji.

Ono što se "kaubojima" dogodilo u borbi za finale, odnosno u meču za bronzu je previše za manje od 24 sata. Navijači "kockastih" teško su preživeli dva neuspeha u petak i subotu, iako su u oba duela izabranici selektora Babića bili na korak od trijumfa.

Ne zna se u kom su bili bliži!?

Recimo, u Srbiji bi se plasman u polufinale Mudijala, posebno kod rukometaša, slavio kao istorijski uspeh. U komšiluku su razočarani četvrtim mesto, smenjuju trenera, sklanjaju igrače, osuđuju sve.. Kako i ne bi kada je iza Hrvatske bezbroj medalja sa najvećih takmičenja.

Hrvatski RTL bio je zadužen za prenose utakmica. Evo kako su legende Mirza Džomba i Goran Šprem, zajedno sa voditeljom Ninom Štambukom proživeli i doživeli da poraza.

Protiv Slovenije.



Protiv Norveške.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Grobari Milici

29.01.2017 19:05

Pa konacno da covek nesto dobro cuje

ODGOVORITE