Видео: Вујовићев говор који је "срушио" Хрвате!

Селектор Словеније у кључним тренуцима против Хрватске на СП поручио играчима да играју "као да је крај света", што су они и учинили и освојили бронзану медаљу.

Остали спортови 29.01.2017 | 13:15
Видео: Вујовићев говор који је "срушио" Хрвате!
Рукометаши Словеније направили су велики успех на Светском првенству у Француској освојивши бронзану медаљу. Они су у мечу за треће место савладали фаворизовану Хрватску резултатом 31:30.

Словенци су у финишу меча направили велики преокрет. Веселин Вујовић, селектор "змајчека", десет минута пре краја меча, на тајм-ауту, поручио је играчима да морају да играју као никада раније.

"Да ли знате ко је био четврти у Рију? Не знате? Нико не памти чевртог! Зато сада морате да изгинете, задњих 10 минута дајте све у животу, као да је крај света", поручио им је Вујовић, који је тим саветом "подигао" екипу, натерао је да верује да може да направи чудо, што је и учинила.



Словенци су заслужено славили, Хрвати се враћају кући са "дрвеном" медаљом, због чега се већ најављују жестоки резови и смене у њиховом руководећем кадру, док ће у борби за злато вечерас од 17.30 часова играти Норвешка и домаћин Француска, која брани титулу освојену пре две године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар