Video: Vujovićev govor koji je "srušio" Hrvate!

Selektor Slovenije u ključnim trenucima protiv Hrvatske na SP poručio igračima da igraju "kao da je kraj sveta", što su oni i učinili i osvojili bronzanu medalju.

Ostali sportovi 29.01.2017 | 13:15
Video: Vujovićev govor koji je "srušio" Hrvate!
Rukometaši Slovenije napravili su veliki uspeh na Svetskom prvenstvu u Francuskoj osvojivši bronzanu medalju. Oni su u meču za treće mesto savladali favorizovanu Hrvatsku rezultatom 31:30.

Slovenci su u finišu meča napravili veliki preokret. Veselin Vujović, selektor "zmajčeka", deset minuta pre kraja meča, na tajm-autu, poručio je igračima da moraju da igraju kao nikada ranije.

"Da li znate ko je bio četvrti u Riju? Ne znate? Niko ne pamti čevrtog! Zato sada morate da izginete, zadnjih 10 minuta dajte sve u životu, kao da je kraj sveta", poručio im je Vujović, koji je tim savetom "podigao" ekipu, naterao je da veruje da može da napravi čudo, što je i učinila.



Slovenci su zasluženo slavili, Hrvati se vraćaju kući sa "drvenom" medaljom, zbog čega se već najavljuju žestoki rezovi i smene u njihovom rukovodećem kadru, dok će u borbi za zlato večeras od 17.30 časova igrati Norveška i domaćin Francuska, koja brani titulu osvojenu pre dve godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar