Роналдињо: Не желим у Управу Пари Сен Жермена!

Легендарни Бразилац Роналдињо рекао је да не жели да буде члан управе Пари Сен Жермена, али да се сматра почасним амбасадором клуба.

Фудбал 31.01.2017 | 17:30
Роналдињо: Не желим у Управу Пари Сен Жермена!
"Немам намеру да се прикључим управи свог бившег клуба. То није за мене, ја то не волим, не планирам тако нешто", рекао је Роналдињо за радио РМЦ.

Упитан да ли би прихватио улогу почасног амбасадора Пари Сен Жермена, он је одговорио да би му то било задовољство, али да се већ осећа као амасадор клуба.

"Ословљавају ме као бившег играча Пари Сен Жермена", додао је тридесетшестогодишњи Роналдињо, познат по широком осмеху, али и брзим ногама и невероватном техници.

"Лепо је видети у каквој је ситуацији сада клуб. Ово су друга времена, клуб је претрпео велике промене (доласком нових власника из Катара 2011), али када сам био у Пари Сен Жермену, био сам веома срећан", навео је Роналдињо.

Он ће присуствовати утакмици Пари Сен Жермена и Монака у недељу, а бразилски медији пренели су да ће добити почасни трофеј париског клуба.

Роналдињо је играо за Пари Сен Жермен од 2001. до 2003. године, а пре тога каријеру је почео у Гремију. Играо је још за Барселону, Милан, Фламенго, Атлетико Минеиро, Керетаро и Флуминенсе.

Тренутно преговара са бразилским клубом Коритибом.

За репрезентацију Бразила одиграо је 97 утакмица и постигао 33 гола, освојио је Светско првенство 2002. године, Куп Америке (1999) и Куп конфедераија (2005). Златну лопту освојио је 2005. године и изабран је медју 100 најбољих фудбалера света.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар