Ronaldinjo: Ne želim u Upravu Pari Sen Žermena!

Legendarni Brazilac Ronaldinjo rekao je da ne želi da bude član uprave Pari Sen Žermena, ali da se smatra počasnim ambasadorom kluba.

Fudbal 31.01.2017 | 17:30
Ronaldinjo: Ne želim u Upravu Pari Sen Žermena!
"Nemam nameru da se priključim upravi svog bivšeg kluba. To nije za mene, ja to ne volim, ne planiram tako nešto", rekao je Ronaldinjo za radio RMC.

Upitan da li bi prihvatio ulogu počasnog ambasadora Pari Sen Žermena, on je odgovorio da bi mu to bilo zadovoljstvo, ali da se već oseća kao amasador kluba.

"Oslovljavaju me kao bivšeg igrača Pari Sen Žermena", dodao je tridesetšestogodišnji Ronaldinjo, poznat po širokom osmehu, ali i brzim nogama i neverovatnom tehnici.

"Lepo je videti u kakvoj je situaciji sada klub. Ovo su druga vremena, klub je pretrpeo velike promene (dolaskom novih vlasnika iz Katara 2011), ali kada sam bio u Pari Sen Žermenu, bio sam veoma srećan", naveo je Ronaldinjo.

On će prisustvovati utakmici Pari Sen Žermena i Monaka u nedelju, a brazilski mediji preneli su da će dobiti počasni trofej pariskog kluba.

Ronaldinjo je igrao za Pari Sen Žermen od 2001. do 2003. godine, a pre toga karijeru je počeo u Gremiju. Igrao je još za Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i Fluminense.

Trenutno pregovara sa brazilskim klubom Koritibom.

Za reprezentaciju Brazila odigrao je 97 utakmica i postigao 33 gola, osvojio je Svetsko prvenstvo 2002. godine, Kup Amerike (1999) i Kup konfederaija (2005). Zlatnu loptu osvojio je 2005. godine i izabran je medju 100 najboljih fudbalera sveta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar