Видео: Стање везе - компликовано је!

Присталице Никса извиждале Мела, а после коша за победу узвикнуо је: Шта је сад?! Мало се воле, мало се мрзе... А све то због прича да Ентони одлази...

Кошарка 28.01.2017 | 15:45
Видео: Стање везе - компликовано је!
Брзином светлости кошаркашким светом протутњала је вест да је легендарни стручњак Фил Џексон, сада генерални менаџер Њујорк Никса, одлучио да трејдује Кармела Ентонија и будући тим гради око Кристапса Порзингиса. 

Зато су се страсти озбиљно узбуркале у Медисон Сквер Гарден, што је очито било приметно у Њујорковом окршају са Шарлотом претходне ноћи. Тешком муком Никси су стигли до победе резултатом 110:107, а одлучујући кош на утакмици постигао је управо Мело. И то у последњим тренуцима меча. 

МСГ је стојећим овацијама поздравио Ентонијев потез, на шта је он погледао ка трибинама и иронично узвикнуо: 

"Шта је сад?!"



Овакав гест последица је непријатне ситуације виђене у трећој деоници. Ентони је био фаулиран при шуту за три поена, код вођства гостију резулатом 76:74. Мело је стао на црту и промашио прва два слободна бацања. Код првог промашаја реакција није била толико јака као код другог, што је видно и Ентонија избацило из такта. Ипак, већи део оних који су препознали ситуацију одлучили су да код трећег шута пруже свом миљенику подршку, а за погодак награђен је аплаузом.



Јасно је да ће односи на релацији публика - Ентони морати да се поправе, за добробит целог тима. Уколико, у међувремену, не уследи трејд...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар