Video: Stanje veze - komplikovano je!

Pristalice Niksa izviždale Mela, a posle koša za pobedu uzviknuo je: Šta je sad?! Malo se vole, malo se mrze... A sve to zbog priča da Entoni odlazi...

Košarka 28.01.2017 | 15:45
Video: Stanje veze - komplikovano je!
Brzinom svetlosti košarkaškim svetom protutnjala je vest da je legendarni stručnjak Fil Džekson, sada generalni menadžer Njujork Niksa, odlučio da trejduje Karmela Entonija i budući tim gradi oko Kristapsa Porzingisa. 

Zato su se strasti ozbiljno uzburkale u Medison Skver Garden, što je očito bilo primetno u Njujorkovom okršaju sa Šarlotom prethodne noći. Teškom mukom Niksi su stigli do pobede rezultatom 110:107, a odlučujući koš na utakmici postigao je upravo Melo. I to u poslednjim trenucima meča. 

MSG je stojećim ovacijama pozdravio Entonijev potez, na šta je on pogledao ka tribinama i ironično uzviknuo: 

"Šta je sad?!"



Ovakav gest posledica je neprijatne situacije viđene u trećoj deonici. Entoni je bio fauliran pri šutu za tri poena, kod vođstva gostiju rezulatom 76:74. Melo je stao na crtu i promašio prva dva slobodna bacanja. Kod prvog promašaja reakcija nije bila toliko jaka kao kod drugog, što je vidno i Entonija izbacilo iz takta. Ipak, veći deo onih koji su prepoznali situaciju odlučili su da kod trećeg šuta pruže svom miljeniku podršku, a za pogodak nagrađen je aplauzom.



Jasno je da će odnosi na relaciji publika - Entoni morati da se poprave, za dobrobit celog tima. Ukoliko, u međuvremenu, ne usledi trejd...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar