ШПА - Куп Краља: Барсина ''петарда'' против Сосиједада за 1/2-финале!

Барселона наплаћује дугове са каматом - 7+ на Ноу Кампу и велико страдање поносних Баска! Блауграна до ногу потукла Реал Сосиједад и пласирала се у полуфинале Купа краља – 5:2.

Фудбал 26.01.2017 | 23:20
ШПА - Куп Краља: Барсина ''петарда'' против Сосиједада за 1/2-финале!
Алавес, Селта, Атлетико Мадрид и Барселона. У четвртак увече добили смо и последњег полуфиналисту овосезонског Купа краља.

Каталонци су после 1:0 у Сан Себастијану, славили убедљивих 5:2 против Реал Сосиједада пред својим навијачима.

Довструки стрелац био је Денис Суарез (17, 82. минут), а по један гол дали су Лионел Меси (из пенала у 55), Луис Суарез (63) и Арда Туран (80). Голове за госте дали су Вилијан (73) и Хуанми (62).

Луис Енрике није желео да ризикује после само једног гола предности из првог меча, па је на терен извео прилично јаку поставу, тако да гости нису имали много шанси за изненађење.

Барселона није направила грешку вечитог ривала из Мадрида! Реал Сосиједад је знао да буде озбиљна коска у грлу Блауграни, знао је да је одучи од фудбала на Аноети. Али вечерас на Ноу Кампу видели смо ауторитативни марш Месија и другова. И враћање дугова са каматом за неке раније поразе. На крају 5:2 (1:0) за домаћина за двоструку победу у двомечу и лагани пролаз у полуфинале Купа Краља.

Јесте погађали Меси и Суарез, али ће вечерашња представа бити упамћена по сјајном учинку Дениса Суареза. Сјајни везиста који је првенац за Барселону постигао претходног викенда као да је скинуо велико бреме са леђа. Реал Сосиједаду је испоручио дуплу порцију.

На вођство Барселоне чекало се до 17. минута када је Денис искористио одличну лопту презимењака Луиса и лагано довео Блауграну у вођство.

Било је добрих секвенци у игри Реал Сосиједада, али када је Барселона убрзала гости се на трави Ноу Кампа ништа нису питали. Меси је дуплирао предност, погађали су и Сурез, Туран, па поново Денис Суарез... Све што је Сосиједад успео да уради јесте прилазак на гол заостатка. Мало за распложену Барселону.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар