Још једно признање за Ивану Шпановић!

"Фебруарска награда" Града Новог Сада за 2016. годину додељена атлетичарки Ивани Шпановић.

Остали спортови 28.01.2017 | 17:45
Још једно признање за Ивану Шпановић!
Одборници Скупштине Града Новог Сада данас су на свечаној седници донели одлуку да се "Фебруарска награда" Града Новог Сада за 2016. годину додели атлетичарки Ивани Шпановић.

За тај предлог гласало је свих 72 присутна одборника.

Председница Комисије за доделу градских признања и међуградску сарадњу Бранка Бежанов је рекла да је та комисија једногласно усвојила предлог да Ивана Шпановић буде лауреат.

Она је побројала све спортске успехе које је Ивана Шпановић остварила истакавши да верује да је то само део свега онога што ће освојити у каријери.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је новинарима да је Ивана Шпановић уз Новака Ђоковића највећи спортски бренд Србије и да снажно подржава одлуку да она буде добитница највећег градског признања.

"Фебруарска награда" Ивани Шпановић ће бити уручена на свечаној академији поводом Дана Града? која ће бити одржана 1. фебруара у Српском народном позоришту.

"Фебрурска награда" се додељује поводом 1. фебрура који је проглашен Даном Града Новог Сада, а у знак сећања на 1. фебруар 1748. године када је Нови Сад постао слободан царски град.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар