Još jedno priznanje za Ivanu Španović!

"Februarska nagrada" Grada Novog Sada za 2016. godinu dodeljena atletičarki Ivani Španović.

Ostali sportovi 28.01.2017 | 17:45
Još jedno priznanje za Ivanu Španović!
Odbornici Skupštine Grada Novog Sada danas su na svečanoj sednici doneli odluku da se "Februarska nagrada" Grada Novog Sada za 2016. godinu dodeli atletičarki Ivani Španović.

Za taj predlog glasalo je svih 72 prisutna odbornika.

Predsednica Komisije za dodelu gradskih priznanja i međugradsku saradnju Branka Bežanov je rekla da je ta komisija jednoglasno usvojila predlog da Ivana Španović bude laureat.

Ona je pobrojala sve sportske uspehe koje je Ivana Španović ostvarila istakavši da veruje da je to samo deo svega onoga što će osvojiti u karijeri.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je novinarima da je Ivana Španović uz Novaka Đokovića najveći sportski brend Srbije i da snažno podržava odluku da ona bude dobitnica najvećeg gradskog priznanja.

"Februarska nagrada" Ivani Španović će biti uručena na svečanoj akademiji povodom Dana Grada? koja će biti održana 1. februara u Srpskom narodnom pozorištu.

"Februrska nagrada" se dodeljuje povodom 1. februra koji je proglašen Danom Grada Novog Sada, a u znak sećanja na 1. februar 1748. godine kada je Novi Sad postao slobodan carski grad.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar