Розбергов повратак у спорији свијет!

„Живим као сви породични људи и коначно могу да се посветим свом животу и хуманитарном раду“, рекао је Нико Розберг, пензионисани шампион Формуле 1 у Давосу.

Остали спортови 28.01.2017 | 19:45
Розбергов повратак у спорији свијет!
Нису се још смириле страсти у вези са бомбастичном одлуком Нико Розберга да се само пет дана након освајања титуле понзионише. Сви се питају куда ће актуелни шампион света отићи у будућности? Он је на ово, али и на друга питања одговарао посетивши Светски економски форум у Давосу. Десило се тако да тренутно најбржи Немац одговара на питања новинара у за његов спорт крајње чудном амбијенту и с лептир машном око врата...

„Одједном сам срећан и слободан. Тражим нове изазове, истражујем и то ми годи. Интересују ме обновљиви извори енергије, јер осећам много личних могућности. Пример су електрични аутомобили“, каже Нико Розберг и додаје како га тренутно занима и хуманитарни рад.

„Ако ме питате шта ћу радити, сасвим је сигурно ћу посећивати болесну децу, посебно ону малу која ће бити радосна што ме виде“, прича Розберг и враћа филм о својој прошлости говорећи како је користио медитацију да би био психички спреман за борбу са одличнимХамилтоном.

„Медитација је ужасно велика реч која се погрешно користи. Ја сам је користио као тренинг концентрације. Помагала ми је да будем свеснији својих мисли и да каналишем своје емоције. Када сте свесни свега, онда можете лакше да каналишете осећања и будете добри у свему што радите”, рекао је један потпуно нови Розберг у Давосу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар