Rozbergov povratak u sporiji svijet!

„Živim kao svi porodični ljudi i konačno mogu da se posvetim svom životu i humanitarnom radu“, rekao je Niko Rozberg, penzionisani šampion Formule 1 u Davosu.

Ostali sportovi 28.01.2017 | 19:45
Rozbergov povratak u sporiji svijet!
Nisu se još smirile strasti u vezi sa bombastičnom odlukom Niko Rozberga da se samo pet dana nakon osvajanja titule ponzioniše. Svi se pitaju kuda će aktuelni šampion sveta otići u budućnosti? On je na ovo, ali i na druga pitanja odgovarao posetivši Svetski ekonomski forum u Davosu. Desilo se tako da trenutno najbrži Nemac odgovara na pitanja novinara u za njegov sport krajnje čudnom ambijentu i s leptir mašnom oko vrata...

„Odjednom sam srećan i slobodan. Tražim nove izazove, istražujem i to mi godi. Interesuju me obnovljivi izvori energije, jer osećam mnogo ličnih mogućnosti. Primer su električni automobili“, kaže Niko Rozberg i dodaje kako ga trenutno zanima i humanitarni rad.

„Ako me pitate šta ću raditi, sasvim je sigurno ću posećivati bolesnu decu, posebno onu malu koja će biti radosna što me vide“, priča Rozberg i vraća film o svojoj prošlosti govoreći kako je koristio meditaciju da bi bio psihički spreman za borbu sa odličnimHamiltonom.

„Meditacija je užasno velika reč koja se pogrešno koristi. Ja sam je koristio kao trening koncentracije. Pomagala mi je da budem svesniji svojih misli i da kanališem svoje emocije. Kada ste svesni svega, onda možete lakše da kanališete osećanja i budete dobri u svemu što radite”, rekao je jedan potpuno novi Rozberg u Davosu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar