Љепотице се жале на ове проблеме

Избор за мис универзума одржаће се 30. јануара на Филипинима, а док се ближи велики догађај такмичарке су под све већим притиском.

Свијет 22.01.2017 | 15:23
Љепотице се жале на ове проблеме
Лепотице које су у трци за нову мис Универзума већ су стигле у Манилу, где ових дана пролазе кроз бројне припреме, фотографисања са спонзорима и добротворне вечере. Многе од њих суочиле су се са здравственим потешкоћама.

Тако се мис Куракаоа Шанел де Лау онесвестила током фотографисања, а на истом догађају лепотица из Анголе Луиса Баптиста морала је да буде изведена из сале пошто се није осећала добро.

Мис Италије Софија Серђо онесвестила се прошле недеље на једном балу, док је мисица из Девичанских Острва Ерика Крек у колицима изведена са вечере.

Марина Џејкоби из Никарагве раније ове недеље такође је пријавила здравствене проблеме, а њена колегиница из Ољске Изабела Крзан пропустила је два догађаја јер се није осећала добро.

Званичници из организације још нису издали званично саопштење због ових инцидената, али извори су за медије рекли да се већина такмичарки има проблема са недостатком сна и џет-легом.

(Блиц онлине)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Паја Патак

22.01.2017 14:28

Мозе ли се замислити које су ово комплексасице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попај

22.01.2017 16:31

Ех, исхрана је битна.... исхрана....омега уље је изузетан подмазивачччч

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

22.01.2017 16:36

Да се оне наједу љеба и сарме или печења вид'јо б' ти цуретина

ОДГОВОРИТЕ