Ljepotice se žale na ove probleme

Izbor za mis univerzuma održaće se 30. januara na Filipinima, a dok se bliži veliki događaj takmičarke su pod sve većim pritiskom.

Svijet 22.01.2017 | 15:23
Ljepotice se žale na ove probleme
Lepotice koje su u trci za novu mis Univerzuma već su stigle u Manilu, gde ovih dana prolaze kroz brojne pripreme, fotografisanja sa sponzorima i dobrotvorne večere. Mnoge od njih suočile su se sa zdravstvenim poteškoćama.

Tako se mis Kurakaoa Šanel de Lau onesvestila tokom fotografisanja, a na istom događaju lepotica iz Angole Luisa Baptista morala je da bude izvedena iz sale pošto se nije osećala dobro.

Mis Italije Sofija Serđo onesvestila se prošle nedelje na jednom balu, dok je misica iz Devičanskih Ostrva Erika Krek u kolicima izvedena sa večere.

Marina Džejkobi iz Nikaragve ranije ove nedelje takođe je prijavila zdravstvene probleme, a njena koleginica iz Oljske Izabela Krzan propustila je dva događaja jer se nije osećala dobro.

Zvaničnici iz organizacije još nisu izdali zvanično saopštenje zbog ovih incidenata, ali izvori su za medije rekli da se većina takmičarki ima problema sa nedostatkom sna i džet-legom.

(Blic online)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Paja Patak

22.01.2017 14:28

Moze li se zamisliti koje su ovo kompleksasice.

ODGOVORITE
Name

Popaj

22.01.2017 16:31

Eh, ishrana je bitna.... ishrana....omega ulje je izuzetan podmazivačččč

ODGOVORITE
Name

Da

22.01.2017 16:36

Da se one najedu ljeba i sarme ili pečenja vid'jo b' ti curetina

ODGOVORITE