Звезда пише историју – без пораза годину дана!

Екипа Црвене звезда наставља да помера границе када је у питању домаћа кошарка, екипа Дејана Радоњића не зна за пораз у АБА лиги више од годину дана.

Кошарка 22.01.2017 | 08:15
Звезда пише историју – без пораза годину дана!
Српски и регионални шампион славио је у 19. колу АБА лиге против Игокее у Лакташима, задржавши максималан учинак у текућој сезони.

Црвено-бели су при том у серији и од пет победа у Евролиги, где су редом побеђивали Реал из Мадрида, првака Европе ЦСКА, Жалгирис и Макаби из Тел Авива, па су задржали добре шансе да се поново нађу међу осам најбољих тимова Старог Континента.

Рачунајућу и финиш претходне такмичарске године, Црвена звезда уписала је у Републици Српској 29. тријумф у регионалном такмичењу.

Последњи пораз у АБА лиги Звезда је доживела 25. јануара прошле године, од вечитог ривала Партизана, па ће до наредне рунде 30. јануара, када у Пиониру буде гостовао Морнар, непобедивост бити и дужа од годину дана.

Тим са Малог Калемегдана већ у уторак очекује дуел са Басконијом у Виторији, док само два дана касније дочекује Панатинаикос у Пиониру.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

22.01.2017 07:43

Игокеа одредила цијену карата од 25 КМ,а за остале утакмице цијена је 5КМ. Срам их било,али ми је драго што дворана није била пуна. Мислили су зарадити велике паре.

ОДГОВОРИТЕ