Zvezda piše istoriju – bez poraza godinu dana!

Ekipa Crvene zvezda nastavlja da pomera granice kada je u pitanju domaća košarka, ekipa Dejana Radonjića ne zna za poraz u ABA ligi više od godinu dana.

Košarka 22.01.2017 | 08:15
Zvezda piše istoriju – bez poraza godinu dana!
Srpski i regionalni šampion slavio je u 19. kolu ABA lige protiv Igokee u Laktašima, zadržavši maksimalan učinak u tekućoj sezoni.

Crveno-beli su pri tom u seriji i od pet pobeda u Evroligi, gde su redom pobeđivali Real iz Madrida, prvaka Evrope CSKA, Žalgiris i Makabi iz Tel Aviva, pa su zadržali dobre šanse da se ponovo nađu među osam najboljih timova Starog Kontinenta.

Računajuću i finiš prethodne takmičarske godine, Crvena zvezda upisala je u Republici Srpskoj 29. trijumf u regionalnom takmičenju.

Poslednji poraz u ABA ligi Zvezda je doživela 25. januara prošle godine, od večitog rivala Partizana, pa će do naredne runde 30. januara, kada u Pioniru bude gostovao Mornar, nepobedivost biti i duža od godinu dana.

Tim sa Malog Kalemegdana već u utorak očekuje duel sa Baskonijom u Vitoriji, dok samo dva dana kasnije dočekuje Panatinaikos u Pioniru.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

22.01.2017 07:43

Igokea odredila cijenu karata od 25 KM,a za ostale utakmice cijena je 5KM. Sram ih bilo,ali mi je drago što dvorana nije bila puna. Mislili su zaraditi velike pare.

ODGOVORITE