Каква ће бити Трампова политика према БиХ?

Нови амерички председник Доналд Трамп је само неколико сати послије инаугурације предузео прве кораке. 

Република Српска 21.01.2017 | 22:00
Каква ће бити Трампова политика према БиХ?
На удару су му се прво нашли амбасадори, чувени медицински програм Обамакер, али и Овални кабинет. И док Трамп мијења мабасадоре у БиХ без промјена. Морин Кормак и даље остаје амерички амбасадор у БиХ.



БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зељко Бањалука

21.01.2017 16:50

Бице онаква какву смо заслузили Није Трамп политицко недоносце и незна ко је навијао за Хилари клан,знају они добро да је Додиков клан био за Клинтонове, Тако да стизе наплата

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Жељко

21.01.2017 17:44

Још један свезнадар или Бакиров еxперт.

Name

@Жељко

21.01.2017 23:22

Благо твојој мајци Жељко, злато мамино неписмено. Када би прескочио један партијски састанак СНСД-а и то вријеме посветио истраживању Трамповог живота, ти би сада плакао и тетовирао Клинтона на чело. Трампови најближи сарадници више мрзе Русију него Украинци. Да се је господин Трамп питао 1999, Америка би направила војну базу на сред Кнез Михајлове у Београду (након што би Србију сравнили са земљом). То што је паметно покупио изборе на основу лапрдања и куповине крезубих папака, нема никакве везе са стварности, само добар предизборни трик. Ја се надам да неће бити више од 25 пута гори према Србији и најСРБскијим оригиналним СРБовима са лијеве обале Дрине, јер на крају највише испашта обичан свијет. Сиротиња која неће моћи хеликоптером за Србију, а послије тога авионом за Русију да ужива у милијардама скупа са Марком Милошевићем... Баш си глуп за медаљу!

Name

Мислим-Ман

22.01.2017 07:57

Каква год политика Трампа и Путина била према нама... О чему ми бригу бринемо? Зар није битније какву ће ови наши пастири имати политику према нама који смо их бирали... Маните се људи свјетских "промаја"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благоје

22.01.2017 13:33

Бит ће просто проширена.

ОДГОВОРИТЕ