Kakva će biti Trampova politika prema BiH?

Novi američki predsednik Donald Tramp je samo nekoliko sati poslije inauguracije preduzeo prve korake. 

Republika Srpska 21.01.2017 | 22:00
Kakva će biti Trampova politika prema BiH?
Na udaru su mu se prvo našli ambasadori, čuveni medicinski program Obamaker, ali i Ovalni kabinet. I dok Tramp mijenja mabasadore u BiH bez promjena. Morin Kormak i dalje ostaje američki ambasador u BiH.



BN televizija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Zeljko Banjaluka

21.01.2017 16:50

Bice onakva kakvu smo zasluzili Nije Tramp politicko nedonosce i nezna ko je navijao za Hilari klan,znaju oni dobro da je Dodikov klan bio za Klintonove, Tako da stize naplata

ODGOVORITE
Name

RE Željko

21.01.2017 17:44

Još jedan sveznadar ili Bakirov expert.

Name

@Željko

21.01.2017 23:22

Blago tvojoj majci Željko, zlato mamino nepismeno. Kada bi preskočio jedan partijski sastanak SNSD-a i to vrijeme posvetio istraživanju Trampovog života, ti bi sada plakao i tetovirao Klintona na čelo. Trampovi najbliži saradnici više mrze Rusiju nego Ukrainci. Da se je gospodin Tramp pitao 1999, Amerika bi napravila vojnu bazu na sred Knez Mihajlove u Beogradu (nakon što bi Srbiju sravnili sa zemljom). To što je pametno pokupio izbore na osnovu laprdanja i kupovine krezubih papaka, nema nikakve veze sa stvarnosti, samo dobar predizborni trik. Ja se nadam da neće biti više od 25 puta gori prema Srbiji i najSRBskijim originalnim SRBovima sa lijeve obale Drine, jer na kraju najviše ispašta običan svijet. Sirotinja koja neće moći helikopterom za Srbiju, a poslije toga avionom za Rusiju da uživa u milijardama skupa sa Markom Miloševićem... Baš si glup za medalju!

Name

Mislim-Man

22.01.2017 07:57

Kakva god politika Trampa i Putina bila prema nama... O čemu mi brigu brinemo? Zar nije bitnije kakvu će ovi naši pastiri imati politiku prema nama koji smo ih birali... Manite se ljudi svjetskih "promaja"

ODGOVORITE
Name

Blagoje

22.01.2017 13:33

Bit će prosto proširena.

ODGOVORITE