Меланијина модна бајка

Данима се спекулисало о томе у гардероби ког креатора ће се нова прва дама САД појавити на инаугурацији свога супруга Доналда. Меланија Трамп је потврдила вест оних медија који су објавили да ће то бити Ралф Лорен.

Мода и љепота 21.01.2017 | 12:39
Меланијина модна бајка
У хаљини нежно плаве боје, са којом су усклађени капут од кашмира, рукавице и ципеле, Меланија се пред очима јавности појавила на путу ка бискупској Цркви Светог Јована у Вашингтону, чиме је почела свечаност Трампове председничке инаугурације.

„Било нам је веома важно да одржимо и прославимо традицију стварајући исконски амерички стил за овај тренутак“, саопштила је модна кућа „Ралф Лорен“.

Меланија Трамп је с благо подигнутом косом, дугачким плавим сатенским рукавицама и на високим штиклама поздравила одлазећу прву даму Мишел Обаму у Белој кући. Мишел је носила црвену хаљину кратких рукава.

Иванка Трамп, ћерка новог председника Доналда Трампа, за инаугурацију је одабрала креацију Оскара де ла Ренте, наводи агенција АП.

Трампова ривалка на председничким изборима Хилари Клинтон на свечаности јер била у белом комплету, у панталонама Ралфа Лорена, сличним онима које је носила када је прихватила демократску председничку номинацију, а имала је и бели капут.

Медији су брже-боље Меланијину одевну комбинацију упоредили са оном коју је Џеки Кенеди носила на инаугурацији свог мужа Џона, 1961. године.

МеланиЈа Трамп мамила је погледе на инаугурацијском балу у дугој вечерњој хаљини боје слоноваче, док је Иванка пробудила своју унутрашњу принцезу и потпуно блистала!

Меланија је носила хаљину "Херве Пиерре-а", а славни дизајнер изјавио је да је да је срећан што је задњих 20 година облачио супруге америчких председника, али по први пут је то учинио под својим именом.

Он је, наиме, некадашњи креативни директор Царолине Херрере, а исти је признао да је Меланија Трамп са њим сарађивала на изради креације намењене за гала вечеру у "Wалтер Е. Wасхингтон Цонвентион Центер-у".

Елегантни модел до пода разоткрио је рамена прве даме, танким црвеним каишем Меланија је нагласила свој струк, док је дубок прорез до бутине унео дашак сексепила у ово издање. Иако је била смелија од прошлих првих дама, модни критичари кажу да Меланија овим избором није погрешила.

 
Иванка Трамп ишла је по провереном Меланијином рецепту од јуче и заблистала у златној хаљини Каролине Херере у којој је изгледала као принцеза!

Блиц
фото: Геттy Имагес

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Марксиста наивац

23.01.2017 10:01

Најљепша прва дама икад !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина је

24.01.2017 21:51

Он је најрузнији САД предсједник икад. Супротности се привлаце.