Melanijina modna bajka

Danima se spekulisalo o tome u garderobi kog kreatora će se nova prva dama SAD pojaviti na inauguraciji svoga supruga Donalda. Melanija Tramp je potvrdila vest onih medija koji su objavili da će to biti Ralf Loren.

Moda i ljepota 21.01.2017 | 12:39
Melanijina modna bajka
U haljini nežno plave boje, sa kojom su usklađeni kaput od kašmira, rukavice i cipele, Melanija se pred očima javnosti pojavila na putu ka biskupskoj Crkvi Svetog Jovana u Vašingtonu, čime je počela svečanost Trampove predsedničke inauguracije.

„Bilo nam je veoma važno da održimo i proslavimo tradiciju stvarajući iskonski američki stil za ovaj trenutak“, saopštila je modna kuća „Ralf Loren“.

Melanija Tramp je s blago podignutom kosom, dugačkim plavim satenskim rukavicama i na visokim štiklama pozdravila odlazeću prvu damu Mišel Obamu u Beloj kući. Mišel je nosila crvenu haljinu kratkih rukava.

Ivanka Tramp, ćerka novog predsednika Donalda Trampa, za inauguraciju je odabrala kreaciju Oskara de la Rente, navodi agencija AP.

Trampova rivalka na predsedničkim izborima Hilari Klinton na svečanosti jer bila u belom kompletu, u pantalonama Ralfa Lorena, sličnim onima koje je nosila kada je prihvatila demokratsku predsedničku nominaciju, a imala je i beli kaput.

Mediji su brže-bolje Melanijinu odevnu kombinaciju uporedili sa onom koju je Džeki Kenedi nosila na inauguraciji svog muža Džona, 1961. godine.

MelaniJa Tramp mamila je poglede na inauguracijskom balu u dugoj večernjoj haljini boje slonovače, dok je Ivanka probudila svoju unutrašnju princezu i potpuno blistala!

Melanija je nosila haljinu "Herve Pierre-a", a slavni dizajner izjavio je da je da je srećan što je zadnjih 20 godina oblačio supruge američkih predsednika, ali po prvi put je to učinio pod svojim imenom.

On je, naime, nekadašnji kreativni direktor Caroline Herrere, a isti je priznao da je Melanija Tramp sa njim sarađivala na izradi kreacije namenjene za gala večeru u "Walter E. Washington Convention Center-u".

Elegantni model do poda razotkrio je ramena prve dame, tankim crvenim kaišem Melanija je naglasila svoj struk, dok je dubok prorez do butine uneo dašak seksepila u ovo izdanje. Iako je bila smelija od prošlih prvih dama, modni kritičari kažu da Melanija ovim izborom nije pogrešila.

 
Ivanka Tramp išla je po proverenom Melanijinom receptu od juče i zablistala u zlatnoj haljini Karoline Herere u kojoj je izgledala kao princeza!

Blic
foto: Getty Images

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Marksista naivac

23.01.2017 10:01

Najljepša prva dama ikad !

ODGOVORITE
Name

Istina je

24.01.2017 21:51

On je najruzniji SAD predsjednik ikad. Suprotnosti se privlace.