Марсељ одустао од Пајеа! Шта ће сад?!

Где ли ће сада човек коме су затворена врата Вест Хема?!

Фудбал 21.01.2017 | 11:30
Марсељ одустао од Пајеа! Шта ће сад?!
Олимпик из Марсеља је одустао од куповине Димитрија Пајеа! Ову информацију управо је објавио поуздани енглески Скај Спортс који је претходиних дана имао добре изворе који су били упућени у прегворе две стране око трансфера незадовољног фудбалера Чекићара.

Ипак, чини се да је стрпљење издало функционере Олимпика који нису били ни близу да испуне захтеве колега из Вест Хема и плате 35.000.000 евра за француског репрезентативца. Марсељ је послао две понуде претходних дана, једну од 20.000.000 евра, другу од 22.000.000, али су обе одмах одбијене од стране лондонског тима.

Током целог дана у понедељак две стране су водиле безуспешне преговоре у Лондону. Иако су јутрос из Француске стизали позитивни сигнали да се спрема и трећа званична и побољшана понуда за Пајеа до ње ипак није дошло, а онда је стигла и информација о одустајајну Олимпика од куповине свог некадашњег фудбалера.

Многи навијачи Олимпика надају да се можда ради о малом маневру представника славног француског клуба, али је сигурно да Пајеа очекују тешки дани у Лондону, ако до 31. јануара не пронађе нови клуб. Француз већ неколико недеља не игра за Чекићаре јер жели да напусти Олимпијски стадион, а обећао је да "неће више никад шутнути фудбал у дресу овог тима".

На сву муку, он је од понедељка пребачен да тренира са резервним тимом, а минулих дана вандали су му демолирали аутомобил и поручили да напусти Лондон. Према информацијама из Француске, Паје се тренутно налази у Марсељу са породицом и сигурно му није пријала информација да Олимпик напушта преговоре са Вест Хемом.

Нема шта, очкује нас буран финиш прелазног рока...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар