Marselj odustao od Pajea! Šta će sad?!

Gde li će sada čovek kome su zatvorena vrata Vest Hema?!

Fudbal 21.01.2017 | 11:30
Marselj odustao od Pajea! Šta će sad?!
Olimpik iz Marselja je odustao od kupovine Dimitrija Pajea! Ovu informaciju upravo je objavio pouzdani engleski Skaj Sports koji je prethodinih dana imao dobre izvore koji su bili upućeni u pregvore dve strane oko transfera nezadovoljnog fudbalera Čekićara.

Ipak, čini se da je strpljenje izdalo funkcionere Olimpika koji nisu bili ni blizu da ispune zahteve kolega iz Vest Hema i plate 35.000.000 evra za francuskog reprezentativca. Marselj je poslao dve ponude prethodnih dana, jednu od 20.000.000 evra, drugu od 22.000.000, ali su obe odmah odbijene od strane londonskog tima.

Tokom celog dana u ponedeljak dve strane su vodile bezuspešne pregovore u Londonu. Iako su jutros iz Francuske stizali pozitivni signali da se sprema i treća zvanična i poboljšana ponuda za Pajea do nje ipak nije došlo, a onda je stigla i informacija o odustajajnu Olimpika od kupovine svog nekadašnjeg fudbalera.

Mnogi navijači Olimpika nadaju da se možda radi o malom manevru predstavnika slavnog francuskog kluba, ali je sigurno da Pajea očekuju teški dani u Londonu, ako do 31. januara ne pronađe novi klub. Francuz već nekoliko nedelja ne igra za Čekićare jer želi da napusti Olimpijski stadion, a obećao je da "neće više nikad šutnuti fudbal u dresu ovog tima".

Na svu muku, on je od ponedeljka prebačen da trenira sa rezervnim timom, a minulih dana vandali su mu demolirali automobil i poručili da napusti London. Prema informacijama iz Francuske, Paje se trenutno nalazi u Marselju sa porodicom i sigurno mu nije prijala informacija da Olimpik napušta pregovore sa Vest Hemom.

Nema šta, očkuje nas buran finiš prelaznog roka...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar