Јелена има новог тренера, Федерер га не памти по добром!

Рикардо Санчес био је у боксу Јелене Јанковић током меча са Светланом Кузњецовом на Аустралијан опену, али њих двоје неће поново сарађивати.

Тенис 22.01.2017 | 14:15
Јелена има новог тренера, Федерер га не памти по добром!
Јанковићева је после пораза од Кузњецове са 6:4, 5:7, 9:7 открила да ће ускоро почети да сарађује са некадашњим аргентинским играчем Гиљермом Кањасом.

Кањас је током каријере освојио седам титула, најбољи резултат му је осмо место на АТП листи, али ће остати познат као један од ретких људи који је Роџера Федерера добио два пута на два узастопна – било је то у Индијан Велсу и Мајамију 2007. године.

“Он ми је помогао ове недеље јер је ту са једним јуниорем – познаје ме изузетно добро, он је малтене кућни пријатељ. Али нећу радити са њим поново јер ускоро крећем да радим са Гиљермом Кањасом. У Дохи почињем са њим, имаћемо пробни период и видећемо како ћемо функционисати. Волела бих да променим неке ствари у игри и да пробам да се вратим”, рекла је Јанковићева.

Она је потом открила и на чему жели да ради у будућности.

“Волела бих да поправим сервис јер, на пример, када направим брејк, морам да задржим сервис како год знам. Потребан ми је већи проценат – када сам уморна, огромну би разлику направило да погодим први и добијем кратку лопту или буде сервис винер. Ту су још прилаз на мрежу, форхенд…”, додала је Јелена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар