Jelena ima novog trenera, Federer ga ne pamti po dobrom!

Rikardo Sančes bio je u boksu Jelene Janković tokom meča sa Svetlanom Kuznjecovom na Australijan openu, ali njih dvoje neće ponovo sarađivati.

Tenis 22.01.2017 | 14:15
Jelena ima novog trenera, Federer ga ne pamti po dobrom!
Jankovićeva je posle poraza od Kuznjecove sa 6:4, 5:7, 9:7 otkrila da će uskoro početi da sarađuje sa nekadašnjim argentinskim igračem Giljermom Kanjasom.

Kanjas je tokom karijere osvojio sedam titula, najbolji rezultat mu je osmo mesto na ATP listi, ali će ostati poznat kao jedan od retkih ljudi koji je Rodžera Federera dobio dva puta na dva uzastopna – bilo je to u Indijan Velsu i Majamiju 2007. godine.

“On mi je pomogao ove nedelje jer je tu sa jednim juniorem – poznaje me izuzetno dobro, on je maltene kućni prijatelj. Ali neću raditi sa njim ponovo jer uskoro krećem da radim sa Giljermom Kanjasom. U Dohi počinjem sa njim, imaćemo probni period i videćemo kako ćemo funkcionisati. Volela bih da promenim neke stvari u igri i da probam da se vratim”, rekla je Jankovićeva.

Ona je potom otkrila i na čemu želi da radi u budućnosti.

“Volela bih da popravim servis jer, na primer, kada napravim brejk, moram da zadržim servis kako god znam. Potreban mi je veći procenat – kada sam umorna, ogromnu bi razliku napravilo da pogodim prvi i dobijem kratku loptu ili bude servis viner. Tu su još prilaz na mrežu, forhend…”, dodala je Jelena.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar