АО, распоред - 4. дан.: Ноле за ранораниоце...!

Бранилац трофеја играће трећи меч на Род Лејвер Арени против Дениса Истомина. Још четворо Срба у четвртак на теренима у Мелбурну.

Тенис 18.01.2017 | 21:50
АО, распоред - 4. дан.: Ноле за ранораниоце...!
Новак Ђоковић у другом колу Аустралијан Опена одмериће снаге са Денисом Истомином из Узбекистана.

Тај дуел постављен је као трећи на Род Лејвер Арени, што значи да би требало да почне око четири сата ујутро по средњеевропском времену у четвртак.

Ђоковићу ће то бити шести дуел против 117. играча са АТП листе у каријери, а свих пет претходних решио је у своју корист.

Осим Ђоковића, који брани титулу у Мелбурну, у четвртак ће на терен изаћи још четворо српских тенисера.

У конкуренцији дублова Виктор Троицки и Душан Лајовић играће меч првог кола против аустралијско-британског пара Ника Кријоса и Данијела Еванса. Меч је трећи по реду на терену број 2, и очекује се да би могао да почне нешто после Ђоковићевог.

У првом колу женских дублова Јелена Јанковић и Белгијанка Јанина Викмајер састају се петим носиоцима, швајцарско-америчким дублом Мартина Хингис и Коко Вандевеј. Тај меч је трећи на терену број 13.

У конкуренцији мушких дублова Ненад Зимоњић ће заједно са Мишом Зверевим из Немачке играти против Дастина Брауна из Немачке и Шпанца Алберта Рамоса Вињоласа. Тај дуел је други на програму терена број 19, што значи да би могао да почне пре три сата ујутро, будући да ће пре њих бити одигран један дуел женског дубла.

У четвртак ће на терен, између осталих, и шестострука победница Аустралијан опена, Американка Серена Вилијамс, која у другом колу игра против Чехиње Луције Шафарове. Шпанац Рафаел Надал игра против Маркоса Багдатиса са Кипра, док ће трећи носилац Канађанин Милош Раонић играти против Жила Милера из Луксембурга.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар