Клоп сања Берардија! Али, за све се пита - Јувентус!

На Чизми се све више шушка - менаџер Ливерпула гледа центарфора Сасуола.

Фудбал 21.01.2017 | 11:00
Клоп сања Берардија! Али, за све се пита - Јувентус!
Муке Јирген Клоп мучи са бројним повредама, а посебно га брине то што дуже време не може да нађе правог центарфора. Ове зиме и надолазећег пролећа мораће да ради са оним с чим располаже. Због тога, за лето планира велики напад на - Доменика Берардија!

Како лист Газета ди Модена, иначе врло близак Сасоулу, тврди - Јирген Клоп се све више распитује за Сасуолову ведету и спреман је да уђе у „троугао“ и покуша да узме Берардија пре Јувентуса. 

Управо ту и лежи највећи Клопов проблем. Од Еузебија Ди Франческа већ је добио одговор да мора да се стрпи до лета и да до тада Сасуоло неће разматрати никакве понуде за италијанског голгетера. Међутим, проблематика је у томе што Јувентус одавно има договор са Сасусолом и права на Берардијев уговор може да откупи по већ договореној цени од 25.000.000 евра. Али, како Стара дама у срцу напада већ има Паула Дибалу, Марија Манџукића и Гонзала Игуаина, поменути лист наводи да се не очекује да ће Јувентус искористити ову опцију. С тим на уму Клоп ће покушати да договори са челницима Јувентуса и Сасуола да Ливерпул искешира 25.000.000 евра и тако покрије трансфер једног од најбољих стрелаца италијанског првенства. 

Младог центарфора посматрају још и Интер, Милан и Фјорентина. 

Берарди је ове сезоне одиграо само осам утакмица у свим такмичењима због повреде колена и мрежу је тресао седам пута. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар