Klop sanja Berardija! Ali, za sve se pita - Juventus!

Na Čizmi se sve više šuška - menadžer Liverpula gleda centarfora Sasuola.

Fudbal 21.01.2017 | 11:00
Klop sanja Berardija! Ali, za sve se pita - Juventus!
Muke Jirgen Klop muči sa brojnim povredama, a posebno ga brine to što duže vreme ne može da nađe pravog centarfora. Ove zime i nadolazećeg proleća moraće da radi sa onim s čim raspolaže. Zbog toga, za leto planira veliki napad na - Domenika Berardija!

Kako list Gazeta di Modena, inače vrlo blizak Sasoulu, tvrdi - Jirgen Klop se sve više raspituje za Sasuolovu vedetu i spreman je da uđe u „trougao“ i pokuša da uzme Berardija pre Juventusa. 

Upravo tu i leži najveći Klopov problem. Od Euzebija Di Frančeska već je dobio odgovor da mora da se strpi do leta i da do tada Sasuolo neće razmatrati nikakve ponude za italijanskog golgetera. Međutim, problematika je u tome što Juventus odavno ima dogovor sa Sasusolom i prava na Berardijev ugovor može da otkupi po već dogovorenoj ceni od 25.000.000 evra. Ali, kako Stara dama u srcu napada već ima Paula Dibalu, Marija Mandžukića i Gonzala Iguaina, pomenuti list navodi da se ne očekuje da će Juventus iskoristiti ovu opciju. S tim na umu Klop će pokušati da dogovori sa čelnicima Juventusa i Sasuola da Liverpul iskešira 25.000.000 evra i tako pokrije transfer jednog od najboljih strelaca italijanskog prvenstva. 

Mladog centarfora posmatraju još i Inter, Milan i Fjorentina. 

Berardi je ove sezone odigrao samo osam utakmica u svim takmičenjima zbog povrede kolena i mrežu je tresao sedam puta. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar