Деценија Стонерове Мото ГП звијезде...!

Кејси Стонер је и после 10 година од промоције кључ Дукатијевих и Лоренцових надања.

Остали спортови 21.01.2017 | 12:45
Деценија Стонерове Мото ГП звијезде...!
На дан 17. јануара 2007. године, Кејси Стонер је званично промовисан у мотоциклисту Дукатија. Та вест не би била нарочито битна да Италијани и дан данас озбиљно не рачунају баш на Кејсијеву звезду. Наиме, он је кључна особа за „новајлију“ у екипи,Хорхеа Лоренца, али и неко ко би већ сутра могао мирне душе да се реактивира.

Тренутно најбитнији датум за Дукати је петак, 20. јануар када ће екипа лансирати и нови ГП „доместићи“! Хорхе Лоренцо на новом мотоциклу треба и мора да захвали Кејсију Стонеру. Његов рад је довео до ситуације у којој аналитичари тренутно највишим могућим оценама одликују баш „доместићи“.

Што се тиче главног јунака ове приче Кејсија Стонера, он и даље остаје на позицији првог амбасадора Дукатија, и главни тест возач екипе. Није тајна да се екипа облизује око његовог повратка из пензије, али и да Лоренцо тренутно више од свега жели Аустралијанца за личног тренера. Кејси стога може да бира, а путеви и могућности су му с тим у вези потпуно отворени и од шефова екипе благословени.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар