Decenija Stonerove Moto GP zvijezde...!

Kejsi Stoner je i posle 10 godina od promocije ključ Dukatijevih i Lorencovih nadanja.

Ostali sportovi 21.01.2017 | 12:45
Decenija Stonerove Moto GP zvijezde...!
Na dan 17. januara 2007. godine, Kejsi Stoner je zvanično promovisan u motociklistu Dukatija. Ta vest ne bi bila naročito bitna da Italijani i dan danas ozbiljno ne računaju baš na Kejsijevu zvezdu. Naime, on je ključna osoba za „novajliju“ u ekipi,Horhea Lorenca, ali i neko ko bi već sutra mogao mirne duše da se reaktivira.

Trenutno najbitniji datum za Dukati je petak, 20. januar kada će ekipa lansirati i novi GP „domestići“! Horhe Lorenco na novom motociklu treba i mora da zahvali Kejsiju Stoneru. Njegov rad je doveo do situacije u kojoj analitičari trenutno najvišim mogućim ocenama odlikuju baš „domestići“.

Što se tiče glavnog junaka ove priče Kejsija Stonera, on i dalje ostaje na poziciji prvog ambasadora Dukatija, i glavni test vozač ekipe. Nije tajna da se ekipa oblizuje oko njegovog povratka iz penzije, ali i da Lorenco trenutno više od svega želi Australijanca za ličnog trenera. Kejsi stoga može da bira, a putevi i mogućnosti su mu s tim u vezi potpuno otvoreni i od šefova ekipe blagosloveni.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar