Друга рунда без побједника! Од гонга нас дијели 12.000.000 евра...

Вест Хем и Марсељ заробљени у преговорима за Димитрија Пајеа јер имају различите амбиције.

Фудбал 18.01.2017 | 13:00
Друга рунда без побједника! Од гонга нас дијели 12.000.000 евра...
Олимпик из Марсеља и Вест Хем ни из другог покушаја нису успели да се договоре око трансфера Димитрија Пајеа на Велодром, после још једне рунде преговора који су данас одржани у Лондону.

Према информацијама са Острва, сувласник Чекићара Дејвид Саливен одбио је другу, побољшану понуду француског клуба од око 23.000.000 евра и упорно одбија да пристане на брзу продају овог фудбалера, чему се надају на Велодрому.

Једноставно, Вест Хему се не жури да закључи овај посао, јер није у очајној ситуацији да мора да прода Пајеа док челници Марсеља имају другачији страх - плаше се да се још неки европски великан или богати кинески клуб не укључи у причу и преотме им планирано појачање. Зато је председник Жак-Анри Ејран данас држао разговоре на високом нивоу како би обезбедио повратак на Велодром Пајеа којег су продали Вест Хему за 13.000.000 евра у лето 2015. године.

Димтри Паје тренутно не тренира са саиграчима из Вест Хема јер нема намеру да више икада наступа за Чекићаре, а пребачен је у развојни тим. Шпански Ас пренео је данас његове изјаве у којима је одлучан да напусти Лондон и пресели се у Марсељ.

„Човек сам и имам право да изаберем своју будућност, односно где ћу да играм. Видим себе само у Марсељу, а шокиран сам што ми не дозвољавају тај трансфер јер сам увек био на услузи Вест Хему“, поручио је наводно Паје.

Подсетимо, Вест Хем нема намеру да га пусти за мање од 35.000.000 евра, а по неким информацијама намеравају да траже и 40.000.000. За сада, преговори су закочени на 23.000.000, али се настављају, тако да имамо интересантну трансфер сапуницу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес)

Коментари / 0

Оставите коментар