Druga runda bez pobjednika! Od gonga nas dijeli 12.000.000 evra...

Vest Hem i Marselj zarobljeni u pregovorima za Dimitrija Pajea jer imaju različite ambicije.

Fudbal 18.01.2017 | 13:00
Druga runda bez pobjednika! Od gonga nas dijeli 12.000.000 evra...
Olimpik iz Marselja i Vest Hem ni iz drugog pokušaja nisu uspeli da se dogovore oko transfera Dimitrija Pajea na Velodrom, posle još jedne runde pregovora koji su danas održani u Londonu.

Prema informacijama sa Ostrva, suvlasnik Čekićara Dejvid Saliven odbio je drugu, poboljšanu ponudu francuskog kluba od oko 23.000.000 evra i uporno odbija da pristane na brzu prodaju ovog fudbalera, čemu se nadaju na Velodromu.

Jednostavno, Vest Hemu se ne žuri da zaključi ovaj posao, jer nije u očajnoj situaciji da mora da proda Pajea dok čelnici Marselja imaju drugačiji strah - plaše se da se još neki evropski velikan ili bogati kineski klub ne uključi u priču i preotme im planirano pojačanje. Zato je predsednik Žak-Anri Ejran danas držao razgovore na visokom nivou kako bi obezbedio povratak na Velodrom Pajea kojeg su prodali Vest Hemu za 13.000.000 evra u leto 2015. godine.

Dimtri Paje trenutno ne trenira sa saigračima iz Vest Hema jer nema nameru da više ikada nastupa za Čekićare, a prebačen je u razvojni tim. Španski As preneo je danas njegove izjave u kojima je odlučan da napusti London i preseli se u Marselj.

„Čovek sam i imam pravo da izaberem svoju budućnost, odnosno gde ću da igram. Vidim sebe samo u Marselju, a šokiran sam što mi ne dozvoljavaju taj transfer jer sam uvek bio na usluzi Vest Hemu“, poručio je navodno Paje.

Podsetimo, Vest Hem nema nameru da ga pusti za manje od 35.000.000 evra, a po nekim informacijama nameravaju da traže i 40.000.000. Za sada, pregovori su zakočeni na 23.000.000, ali se nastavljaju, tako da imamo interesantnu transfer sapunicu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images)

Komentari / 0

Ostavite komentar