Шеф Росијевог штаба: Лакше се дише откако нема Лоренца!

Алесијо Салући, шеф Росијевог ВР46 тима каже да је Вињалес освежио Јамаху, а Лоренцо унео мир својим одласком.

Остали спортови 04.02.2017 | 11:15
Шеф Росијевог штаба: Лакше се дише откако нема Лоренца!
Дугогодишњи сарадник и пријатељ Валентина Росија, Алесијо Салући, кога зову и Уцио изјавио је да се атмосфера у тиму Јамахе знатно променила после одласка Хорхеа Лоренца. Он уз то недвосмислено потврђује да је освежење у екипи Валентина Росија стигло у ликуМеверика Вињалеса којим је задовољан и сам Вале.

„Атмосфера у тиму сада је фантастична! Након одласка Лоренца и доласка Маверика све се окренуло. Вињалес је веома брз на мотору, поред тога је и  млад... Јасно, на мотоциклу треба порадити јос мало, али мислим да он има много потенцијала. Видећемо како ће ова промена утицати на Валентина“, рекао је популарни Уцио и додао како је Лоренцо такође брз, али да Вињалес за разлику од садашњег мотоциклисте Дукатија има нешто мање искуства.

„Он увек има неколико брзих кругова, али видећемо како ће се сналазити у току трке. Меверик је 15 година млађи од Валеа. Можда је све ово још увек превелики изазов за њега“изјавио је Алесијо Салући и додао да је све могуће с обзиром на године у којима јеВалентино Роси.

Конкретно, Доктор је најавио да ће се пензионисати након истека уговора 2018. године, али Уцио сматра да ће до тога доћи тек онда када Роси то сам одлучи, односно поново докаже да му ни у овим годинама нема равног у Мото ГП конкуренцији.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар