Кандидати ДОС-а се знају већ 2 године

Премијер Србије и лидер водеће партије СНС, Александар Вучић, изјавио је данас да су најављени кандидати опозиције за председника Републике познати већ две године.

Србија 11.01.2017 | 22:35
Кандидати ДОС-а се знају већ 2 године
Вучић тврди да све то време злоупотребљавају своју функцију зарад личних политичких интереса.

Вучић је, у изјави за телевизију Прва, рекао да ће за 25 дана покушати да се супротстави опозицији за коју, како је истакао, "десет политичких партија и хиљаде њихових људи" ради само на томе да нешто лоше и ружно кажу о њему, партији коју води и људима с којима сарађује.

Премијер је додао да су сви од раније знали ко ће бити "досовски" кандидати.

"И раније сам говорио да један од досовских кандидата све време злоупотребљава државне институције, иако смо сви знали шта ради и чиме се бави. Реч је о (заштитнику грађана Саши) Јанковићу", рекао је Вучић.

"Уопште није радио"

На питање новинара да ли сматра да Јанковић није добро обављао свој посао заштитника грађана, Вучић је одговорио да је то бесмислено питање, јер "не да га није добро обављао, него га није уопште обављао". "Он је обављао свој политички посао", рекао је Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Крајишник

11.01.2017 22:48

Врати Телеком Српске, градјанима Републике Српске! То је наше!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

13.01.2017 20:25

И тебе је висе доста, ти све знас, дај сидји мало са позорнице и говорница и заобидји паметовање стално, по цијели дан си на ТВ. Најпаметнији за све, згадицес се висе свима.

ОДГОВОРИТЕ