Kandidati DOS-a se znaju već 2 godine

Premijer Srbije i lider vodeće partije SNS, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da su najavljeni kandidati opozicije za predsednika Republike poznati već dve godine.

Srbija 11.01.2017 | 22:35
Kandidati DOS-a se znaju već 2 godine
Vučić tvrdi da sve to vreme zloupotrebljavaju svoju funkciju zarad ličnih političkih interesa.

Vučić je, u izjavi za televiziju Prva, rekao da će za 25 dana pokušati da se suprotstavi opoziciji za koju, kako je istakao, "deset političkih partija i hiljade njihovih ljudi" radi samo na tome da nešto loše i ružno kažu o njemu, partiji koju vodi i ljudima s kojima sarađuje.

Premijer je dodao da su svi od ranije znali ko će biti "dosovski" kandidati.

"I ranije sam govorio da jedan od dosovskih kandidata sve vreme zloupotrebljava državne institucije, iako smo svi znali šta radi i čime se bavi. Reč je o (zaštitniku građana Saši) Jankoviću", rekao je Vučić.

"Uopšte nije radio"

Na pitanje novinara da li smatra da Janković nije dobro obavljao svoj posao zaštitnika građana, Vučić je odgovorio da je to besmisleno pitanje, jer "ne da ga nije dobro obavljao, nego ga nije uopšte obavljao". "On je obavljao svoj politički posao", rekao je Vučić.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Krajišnik

11.01.2017 22:48

Vrati Telekom Srpske, gradjanima Republike Srpske! To je naše!

ODGOVORITE
Name

Bl

13.01.2017 20:25

I tebe je vise dosta, ti sve znas, daj sidji malo sa pozornice i govornica i zaobidji pametovanje stalno, po cijeli dan si na TV. Najpametniji za sve, zgadices se vise svima.

ODGOVORITE