Ујак нуди награду за информације о несталом сестрићу

"Искрено се надамо да је наш Ален добро. Слободно напишите да нудим новчану награду за информације које би помогле да он буде пронађен."

Република Српска 10.01.2017 | 07:57
Ујак нуди награду за информације о несталом сестрићу
То је у исповијести за "Независне" рекао Мирослав Субашић, ујак двадесетосмогодишњег Бањалучанина Алена Данчића, конобара, који је посљедњи пут виђен у ноћи између 5. и 6. јануара.

Његови родбина и пријатељи у су страху јер је оставио опроштајно писмо у кафићу "Пећина", недалеко од аутобуске станице у Бањалуци, у којем је радио.

У том кафићу нису хтјели ништа коментарисати.

Прича се да је, наводно, запао у коцкарске дугове, али то нико није могао званично да потврди. Данчића, који има и кћеркицу, сви описују као доброг, поштеног младића, који није имао већих проблема.

Некада је играо и фудбал, за који је врло талентован, а налазио је времена и да волонтира и помаже другима.

Његови најближи позивају га да дође кући те му поручују да није сам.

Надају се да није учинио оно што је навео у опроштајном писму, у којем је написао да ће себи пресудити.

"Искрено да вам кажем, у писму је навео нешто чега се плашимо. Не знам шта да вам кажем, надамо се да то није то", рекао нам је Субашић, иначе предсједник Удружења грађана "Мозаик пријатељства", у којем је и Ален једно вријеме волонтирао.

Он каже да је породица данас ујутру сазнала да су, у близини Полицијске станице Лазарево, прије неколико дана пронађени Аленова лична карта и телефон.

То је чула и Сања Кесар, која је некада била Данчићева радна колегица.

"О њему могу да кажем само све најбоље. Он вам је добар, поштен момак, одговоран радник, вриједан младић, који зрело размишља. Искрено се надам да ће се појавити и да ће се све ово срећно завршити", навела је Кесарова.

Из полиције су навели да им је нестанак Данчића пријављен 6. јануара.

Полицијски службеници предузимају све потре Полиција, родбина и пријатељи већ данима покушавају наћи било шта што би их довело до Алена, али до сада им то није пошло за руком.

Осим мобилног телефона и личне карте, који су пронађени, није уочено ништа друго што би помогло у откривању мјеста гдје би се могао налазити.

Сви заједно моле Бањалучане, ако имају било какву информацију о овом младићу, да то пријаве полицији.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

но тоxицоманy

10.01.2017 07:37

КЛАДИОНИЦЕ СУ ВЕЛИКО ЗЛО, ДРЖАВА МОРА ТУ ПОШАСТ МАXИМАЛНО ОПТЕРЕТИТИ И ОПОРЕЗОВАТИ, УЖАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

10.01.2017 08:26

Не тразите дзаба. Све је јасно. Конобар...дугови...коцка. Идемо даље. И данас је сунцан дан мада у минусу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

10.01.2017 09:49

Чиј нуди награду, па није он пашче. Мада и разумијем, кад су људи у тако тешким ситуацијама, хватају се и за сламку. Само да је жив.

ОДГОВОРИТЕ