Албански анонимус пријети Француској због Харадинаја

Група "Анонимус" из Албаније запретила је Француској да ће платити цену и бити кривац за почетак рата на Балкану, уколико не ослободи Рамуша Харадинаја, преносе албански медији, наводи РТС.

Регион 09.01.2017 | 14:25
Албански анонимус пријети Француској због Харадинаја
У видео-поруци преко канала Јутјуб, чланови "Анонимус – Албанија" кажу да су веома разочарани одлуком француских власти у вези са хапшењем Харадинаја, оцењујући је провокацијом.

"Директно француској влади. Ми смо ''Анонимус – Албанија". Ми смо веома разочарани вашим ставом о хапшењу Рамуша Харадинаја, једног од наших хероја", наводи се на почетку поруке, преноси РТС.

За ову групу Харадинај је допринео ослобођењу Косова 1998. године, додајући да је Косово независно, а не део Србије.

"Ви подривате дијалог између Косова и ЕУ. Ваша провокација ће отворити рат на Балкану. Дакле, не играјте се са нама. Не би требало да изручите Харадинаја Београду, јер после рата ће бити са нама и Албанцима. Не заборавите, или Харадинаја на слободу, или ћете платити ово. Ми смо ''Анонимус – Албанија+ . Ми не праштамо, не заборављамо, чекајте нас", наводи се у поруци.

Извор: Тањуг

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дијагноза

09.01.2017 13:33

Милошевић је вама био Пенцилин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луцкy

09.01.2017 16:39

Милошевић некоме био Пеницилин? Милошевић је био обични кратковиди неспособњаковић. Та шака јада на Косову се је могла од стране српске војске сатрати за неколика дана а не онолико мрцварити па нас је НАТО бомбардовао и Косово отео. Био је "Пеницилин" и кад је геније предвидио да ће нас НАТО бомбардовати па одбио помоћ бјелоруског предсједника у виду авиона Су-27 за борбу против НАТО пакта и система С-300. Па и мој пас је вјеровао да ће нас НАТО бомбардовати а Милошевић није. Ево овде опширније: хттп://www.новости.рс/вести/планета.299.хтмл:495483-Лукасенко-Нудио-сам-Милосевицу-ракете-С---300-пре-напада-НАТО .

Name

најебали сте

09.01.2017 13:55

Драги наси бивси суградјани Албанези,,, До сада сте имали велику подрску од БИЛА КЛЕМПЕ И БАБЕ МАДЛЕН. Али морате да схватите да је васе време откуцало. Сада су на потезу ПУТИН И ТРАМП Српски прикатељи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Акрепи

09.01.2017 15:26

Слушалте ви акрепи и тролови модерног доба, не позивајте на рат јер знате само да бјежите и кукате а у чопорима нападате цивиле, бабе, жене и дјецу као и Бакирови и Исилови муслимани. Недао вам Бог рат па прво би вас Македонци згазили, Срби не би морали ни да мрдну.

ОДГОВОРИТЕ