Albanski anonimus prijeti Francuskoj zbog Haradinaja

Grupa "Anonimus" iz Albanije zapretila je Francuskoj da će platiti cenu i biti krivac za početak rata na Balkanu, ukoliko ne oslobodi Ramuša Haradinaja, prenose albanski mediji, navodi RTS.

Region 09.01.2017 | 14:25
Albanski anonimus prijeti Francuskoj zbog Haradinaja
U video-poruci preko kanala Jutjub, članovi "Anonimus – Albanija" kažu da su veoma razočarani odlukom francuskih vlasti u vezi sa hapšenjem Haradinaja, ocenjujući je provokacijom.

"Direktno francuskoj vladi. Mi smo ''Anonimus – Albanija". Mi smo veoma razočarani vašim stavom o hapšenju Ramuša Haradinaja, jednog od naših heroja", navodi se na početku poruke, prenosi RTS.

Za ovu grupu Haradinaj je doprineo oslobođenju Kosova 1998. godine, dodajući da je Kosovo nezavisno, a ne deo Srbije.

"Vi podrivate dijalog između Kosova i EU. Vaša provokacija će otvoriti rat na Balkanu. Dakle, ne igrajte se sa nama. Ne bi trebalo da izručite Haradinaja Beogradu, jer posle rata će biti sa nama i Albancima. Ne zaboravite, ili Haradinaja na slobodu, ili ćete platiti ovo. Mi smo ''Anonimus – Albanija+ . Mi ne praštamo, ne zaboravljamo, čekajte nas", navodi se u poruci.

Izvor: Tanjug

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dijagnoza

09.01.2017 13:33

Milošević je vama bio Pencilin

ODGOVORITE
Name

Lucky

09.01.2017 16:39

Milošević nekome bio Penicilin? Milošević je bio obični kratkovidi nesposobnjaković. Ta šaka jada na Kosovu se je mogla od strane srpske vojske satrati za nekolika dana a ne onoliko mrcvariti pa nas je NATO bombardovao i Kosovo oteo. Bio je "Penicilin" i kad je genije predvidio da će nas NATO bombardovati pa odbio pomoć bjeloruskog predsjednika u vidu aviona Su-27 za borbu protiv NATO pakta i sistema S-300. Pa i moj pas je vjerovao da će nas NATO bombardovati a Milošević nije. Evo ovde opširnije: http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:495483-Lukasenko-Nudio-sam-Milosevicu-rakete-S---300-pre-napada-NATO .

Name

najebali ste

09.01.2017 13:55

Dragi nasi bivsi sugradjani Albanezi,,, Do sada ste imali veliku podrsku od BILA KLEMPE I BABE MADLEN. Ali morate da shvatite da je vase vreme otkucalo. Sada su na potezu PUTIN I TRAMP Srpski prikatelji

ODGOVORITE
Name

Akrepi

09.01.2017 15:26

Slušalte vi akrepi i trolovi modernog doba, ne pozivajte na rat jer znate samo da bježite i kukate a u čoporima napadate civile, babe, žene i djecu kao i Bakirovi i Isilovi muslimani. Nedao vam Bog rat pa prvo bi vas Makedonci zgazili, Srbi ne bi morali ni da mrdnu.

ODGOVORITE