Све пјевачице шетају моје бивше момке!

Весна Змијанац није могла да вјерује кад је сазнала да је њен бивши дечко, пјевач Александар Дими, већ неколико мјесеци у вези са Селмом Бајрами

Србија 02.01.2017 | 07:30
Све пјевачице шетају моје бивше момке!
На снимању једне емисије она је због тога прозвала своју скоро три деценије млађу колегиницу. Пред многима јој је рекла да купи њене остатке, али да она није једина.

"Ето, испоставило се да је тачно кад кажу да сам фатална за мушкарце. Послије мене, сваки од њих почне да јури пјевачице, не знам шта им то значи. И те моје колегинице уопште ми нису јасне! Шта имају од тога што купе моје отпатке, ја то никада не бих радила."

"Кад сам сазнала да је Селма у вези с Димијем, нисам могла да вјерујем. Па зар и она да ме копира, млађа је од мене скоро 30 година", причала је Весна једној пријатељици која је била с њом, док су се остали у студију смијали.

Пјевачица из БиХ и њен колега из Аустрије, који је и успјешни бизнисмен, у вези су још од љетос, али тек недавно су почели заједно да се појављују у јавности.

Змијанчева је с Димијем била кратко, пред крај 2015. године, након што је дефинитивно раскинула са Жељком Рстићем.

(старс/Информер.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Пасха

02.01.2017 07:29

Баба скини сминку са лица и одвези конце од утезања па да те видимо,ти си један опанак стари

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак Мата

02.01.2017 08:00

А сад ским си ако си фаца а и тај дими ко да на нешто личи не би био са бабама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деко

02.01.2017 11:44

Како те није срамота да тако несто изјавис? Ако си имала децке неморају сви знати кака си риба била и засто​ ниси у сталној вези са прикладном особом приблизни година?

ОДГОВОРИТЕ