Sve pjevačice šetaju moje bivše momke!

Vesna Zmijanac nije mogla da vjeruje kad je saznala da je njen bivši dečko, pjevač Aleksandar Dimi, već nekoliko mjeseci u vezi sa Selmom Bajrami

Srbija 02.01.2017 | 07:30
Sve pjevačice šetaju moje bivše momke!
Na snimanju jedne emisije ona je zbog toga prozvala svoju skoro tri decenije mlađu koleginicu. Pred mnogima joj je rekla da kupi njene ostatke, ali da ona nije jedina.

"Eto, ispostavilo se da je tačno kad kažu da sam fatalna za muškarce. Poslije mene, svaki od njih počne da juri pjevačice, ne znam šta im to znači. I te moje koleginice uopšte mi nisu jasne! Šta imaju od toga što kupe moje otpatke, ja to nikada ne bih radila."

"Kad sam saznala da je Selma u vezi s Dimijem, nisam mogla da vjerujem. Pa zar i ona da me kopira, mlađa je od mene skoro 30 godina", pričala je Vesna jednoj prijateljici koja je bila s njom, dok su se ostali u studiju smijali.

Pjevačica iz BiH i njen kolega iz Austrije, koji je i uspješni biznismen, u vezi su još od ljetos, ali tek nedavno su počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti.

Zmijančeva je s Dimijem bila kratko, pred kraj 2015. godine, nakon što je definitivno raskinula sa Željkom Rstićem.

(stars/Informer.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Pasha

02.01.2017 07:29

Baba skini sminku sa lica i odvezi konce od utezanja pa da te vidimo,ti si jedan opanak stari

ODGOVORITE
Name

Tetak Mata

02.01.2017 08:00

A sad skim si ako si faca a i taj dimi ko da na nešto liči ne bi bio sa babama

ODGOVORITE
Name

Deko

02.01.2017 11:44

Kako te nije sramota da tako nesto izjavis? Ako si imala decke nemoraju svi znati kaka si riba bila i zasto​ nisi u stalnoj vezi sa prikladnom osobom priblizni godina?

ODGOVORITE