Видео: Роузи опет нокаутирана – за 48 секунди!

Ронда Роузи вратила се у октагон скоро годину дана након дебакла против Холи Холмс, али је доживео још један бруталан нокаут.

Остали спортови 01.01.2017 | 17:45
Видео: Роузи опет нокаутирана – за 48 секунди!
Донедавно убедљиво најбољи ММА борац у женској конкуренцији, нокаутирана је за свега 48 секунди од Аманде Нунес, која је тако одбранила титулу у бантам категорији.

Нунес је десном руком нокаутирала противницу коју је претходно сабила уз ограду, Роузи овај пут није изгубила свест као против Холмс, али није могла да остане на ногама.

Ово је био најбржи нокаут у каријери Нунес, која је у 18. мечу остварила 14. победу, док је Роузијева после 12 тријумфа у низу сада "везала" други пораз.

"Све ћу овако зауставити. Знам колико је велика Ронда Роузи. Сви је знају и воле, али нико ми неће одузети појас", рекла је Нунес после борбе.



Роузијева, која је целе недеље избегавала да прича за медије, није се обратила јавности ни након пораза, а из октагона је овај пут изашла сама, без помоћи својих сарадника.

Нунес је позната по разорним ударцима у својој категорији, а од старта борбе је доминирала над Роузи. Бивша шампионка није успевала да угрози противницу, константно се повлачила под њеним притиском, а кад није успела да је обузда неким џудо захватом, нашла се у тешкој ситуацији.

Чим је изгубила ослонац, била је лак залогај за Нунес. Бразилка ју је серијом удараца избацила из равнотеже, те на крају докрајчила десним крошеом, те ућуткала њене навијаче.

Нунес је нова рекордерка по броју добијених мечева у првој рунди. Ово јој је шести такав, а до сада је била изједначена за Роузи. Бантам појас има од јула када је савладала Мишу Тејт.

Бразилка је за ову борбу добила тек 200.000 долара, а Роузијевој су плаћена 3 милиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар