Video: Rouzi opet nokautirana – za 48 sekundi!

Ronda Rouzi vratila se u oktagon skoro godinu dana nakon debakla protiv Holi Holms, ali je doživeo još jedan brutalan nokaut.

Ostali sportovi 01.01.2017 | 17:45
Video: Rouzi opet nokautirana – za 48 sekundi!
Donedavno ubedljivo najbolji MMA borac u ženskoj konkurenciji, nokautirana je za svega 48 sekundi od Amande Nunes, koja je tako odbranila titulu u bantam kategoriji.

Nunes je desnom rukom nokautirala protivnicu koju je prethodno sabila uz ogradu, Rouzi ovaj put nije izgubila svest kao protiv Holms, ali nije mogla da ostane na nogama.

Ovo je bio najbrži nokaut u karijeri Nunes, koja je u 18. meču ostvarila 14. pobedu, dok je Rouzijeva posle 12 trijumfa u nizu sada "vezala" drugi poraz.

"Sve ću ovako zaustaviti. Znam koliko je velika Ronda Rouzi. Svi je znaju i vole, ali niko mi neće oduzeti pojas", rekla je Nunes posle borbe.



Rouzijeva, koja je cele nedelje izbegavala da priča za medije, nije se obratila javnosti ni nakon poraza, a iz oktagona je ovaj put izašla sama, bez pomoći svojih saradnika.

Nunes je poznata po razornim udarcima u svojoj kategoriji, a od starta borbe je dominirala nad Rouzi. Bivša šampionka nije uspevala da ugrozi protivnicu, konstantno se povlačila pod njenim pritiskom, a kad nije uspela da je obuzda nekim džudo zahvatom, našla se u teškoj situaciji.

Čim je izgubila oslonac, bila je lak zalogaj za Nunes. Brazilka ju je serijom udaraca izbacila iz ravnoteže, te na kraju dokrajčila desnim krošeom, te ućutkala njene navijače.

Nunes je nova rekorderka po broju dobijenih mečeva u prvoj rundi. Ovo joj je šesti takav, a do sada je bila izjednačena za Rouzi. Bantam pojas ima od jula kada je savladala Mišu Tejt.

Brazilka je za ovu borbu dobila tek 200.000 dolara, a Rouzijevoj su plaćena 3 miliona.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar