Ово је тужна прича Дејвида Бекама

Дејвид Бекам можда није међу најбољим фудбалерима свих времена, али свакако је један од најпознатијих и најбогатијих.

Свијет 31.12.2016 | 18:16
Ово је тужна прича Дејвида Бекама
Најбоље утакмице одиграо је у Манчестер Јунајтеду, играо је за Реал Мадрид, окушао се у Америци, а на заласку каријере, заиграо је за Милан и ПСГ.

Био је капитен енглеске фудбалске врсте, а премда у најдражем дресу никад ништа није освојио, памте га као преданог и квалитетног играча - вјероватно једног од најбољих извођача слободњака свих времена.

Но, јавност релативно мало зна о проблему с којим се славни фудбалер бори већ годинама.

Бекам, наиме, пати од опсесивно-компулзивног поремећаја. У његовом дому све мора бити у пару - ако у фрижидеру има три лименке, једну ће морати бацити како би остале двије. Говорила је о томе и његова супруга Викториа откривајући и неке не баш лијепе детаље из живота свог супруга.

Борећи се с овим поремећајем, фудбалер је за вријеме док је играо за Реал, често устајао ноћи и усисавао један тепих у дневној соби свог дома.

''Усисавао сам тако да су остајале линије као на стадиону. Викториа ме понекад знала ухватити како усисавам након што су дјеца отишла спавати, и све линије на тепиху биле би савршене", испричао је сам фудбалер једном приликом.

Посљедњих година, Бекам ријетко прича о овом поремећају који га није спријечио да постане истинска спортска икона у сваком крају свијета. Бави се хуманитарним радом и бизнисом у ширем смислу. Сматрају га једним од најбогатијих фудбалера свих времена.

(Пулс онлине)
(Фото: Инстаграм)

Коментари / 0

Оставите коментар