Веља Илић увјерен: Хтјели су да ме убију

Нисам наиван и уверен сам да ми је неко пресекао виљушку на аутомобилу како би настрадао у удесу, казао је Велимир Илић, председник Нове Србије и бивши министар, након саобраћајке коју је доживео у четвртак увече на Зрењанинском путу у Крњачи!

Србија 31.12.2016 | 13:31
Веља Илић увјерен: Хтјели су да ме убију
Илић тврди да је његову "шкоду суперб" неко намерно оштетио пре две недеље у Новом Саду.

"Да ми се удес десио док сам возио ауто-путем, ко зна шта би било! Пре удеса сам био у Чачку и због неких послова сам потом отишао у Београд. Имао сам много среће. Стајао сам на семафору у Крњачи и када сам кренуо, ауто је само пао. Да сам ишао брже, било би много горе. Овако, нисам повређен ни ја, ни неко други",  прича Илић.

Бивши министар истиче да му је виљушка поред точка пукла баш испред једног ауто-сервиса и да су механичари одмах прегледали аутомобил.

"Рекли су ми да је немогуће да овако пукне. На виљушци се види да није ударена, а није ни похабана. На месту где је пукла виде се два реза", навео је Илић.

Како се на месту где је виљушка оштећена већ ухватила рђа, Илић је уверен да је она намерно начета баш у Новом Саду.



"Уочи Светог Николе био сам на гостовању у једној телевизијској емисији у Новом Саду и "паук" ми је тада однео возило. Није било никаквог објашњења због чега ми је однет ауто, само су га вратили тек после четири. Верујем да ми је неко тада оштетио ауто како бих имао саобраћајну несрећу. Види се место где је први пут почео да сече, па је одустао, а онда је на оном месту где је после пукло, рез много већи", објашњава председник Нове Србије.

О целом инциденту упозната је и полиција, а након вештачења возила биће познато да ли су Илићеве сумње основане.

"Своје сумње ко ми је и зашто оштетио "шкоду" пренео сам полицији. Верујем у полицију. И уверен сам да ће бити откривен човек који је покушао да ме убије", каже Илић.

Иначе, "шкода суперб" коју је возио Велимир Илић стара је три године и, како он тврди, редовно је одржавана и сервисирана.

Извор: Информер
Фото: Информер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

возац

31.12.2016 12:36

Наравно да је у праву ако је лафета засјецена. Да није задјецена не би пукла сигурно. Мозе се искривити али не и пуци. Поготово не у градској возњи, а поготово не кад креце напријед, равно, на семафору.

ОДГОВОРИТЕ