Velja Ilić uvjeren: Htjeli su da me ubiju

Nisam naivan i uveren sam da mi je neko presekao viljušku na automobilu kako bi nastradao u udesu, kazao je Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije i bivši ministar, nakon saobraćajke koju je doživeo u četvrtak uveče na Zrenjaninskom putu u Krnjači!

Srbija 31.12.2016 | 13:31
Velja Ilić uvjeren: Htjeli su da me ubiju
Ilić tvrdi da je njegovu "škodu superb" neko namerno oštetio pre dve nedelje u Novom Sadu.

"Da mi se udes desio dok sam vozio auto-putem, ko zna šta bi bilo! Pre udesa sam bio u Čačku i zbog nekih poslova sam potom otišao u Beograd. Imao sam mnogo sreće. Stajao sam na semaforu u Krnjači i kada sam krenuo, auto je samo pao. Da sam išao brže, bilo bi mnogo gore. Ovako, nisam povređen ni ja, ni neko drugi",  priča Ilić.

Bivši ministar ističe da mu je viljuška pored točka pukla baš ispred jednog auto-servisa i da su mehaničari odmah pregledali automobil.

"Rekli su mi da je nemoguće da ovako pukne. Na viljušci se vidi da nije udarena, a nije ni pohabana. Na mestu gde je pukla vide se dva reza", naveo je Ilić.

Kako se na mestu gde je viljuška oštećena već uhvatila rđa, Ilić je uveren da je ona namerno načeta baš u Novom Sadu.



"Uoči Svetog Nikole bio sam na gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji u Novom Sadu i "pauk" mi je tada odneo vozilo. Nije bilo nikakvog objašnjenja zbog čega mi je odnet auto, samo su ga vratili tek posle četiri. Verujem da mi je neko tada oštetio auto kako bih imao saobraćajnu nesreću. Vidi se mesto gde je prvi put počeo da seče, pa je odustao, a onda je na onom mestu gde je posle puklo, rez mnogo veći", objašnjava predsednik Nove Srbije.

O celom incidentu upoznata je i policija, a nakon veštačenja vozila biće poznato da li su Ilićeve sumnje osnovane.

"Svoje sumnje ko mi je i zašto oštetio "škodu" preneo sam policiji. Verujem u policiju. I uveren sam da će biti otkriven čovek koji je pokušao da me ubije", kaže Ilić.

Inače, "škoda superb" koju je vozio Velimir Ilić stara je tri godine i, kako on tvrdi, redovno je održavana i servisirana.

Izvor: Informer
Foto: Informer

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vozac

31.12.2016 12:36

Naravno da je u pravu ako je lafeta zasjecena. Da nije zadjecena ne bi pukla sigurno. Moze se iskriviti ali ne i puci. Pogotovo ne u gradskoj voznji, a pogotovo ne kad krece naprijed, ravno, na semaforu.

ODGOVORITE