Бајага у Београду, Чола у Н. Саду...

Дочек Нове године за Београђане и њихове госте биће организован вечерас на платоу испред Дома Народне скупштине, уз наступ Бајаге и „Инструктора“ и „Плавог оркестра“. Владо Георгиев и Блажа и „Кљунови“ певају на Новом Београду, Чола у Новом Саду, „Бијело дугме“ откотрљаће се до Ниша, у Суботици ће се играти уз Гоцу Тржан, а Чачане ће забављати Лепа Брена.

Србија 31.12.2016 | 10:31
Бајага у Београду, Чола у Н. Саду...
Концерт на београдском Тргу Николе Пашића почеће у 21 час наступом сарајевског „Плавог оркестра“. Нова 2017. стићи ће уз песме Бајаге и „Инструктора“, који ће наступати од 23 сата до један сат иза поноћи.

Новогодишња прослава биће завршена ди-џеј сетом, који ће трајати до три сата иза поноћи. Након дочека Нове 2017, Београђане 1. јануара очекује и традиционална манифестација „Улица отвореног срца“.

Музички и драмски програм, пре свега намењени деци, биће организовани од поднева до 16 сати у самом центру града - у Светогорској улици, Македонској улици и у Скадарлији.

„Улица отвореног срца“ традиционално има и хуманитарни карактер. Новац од продаје црвених кловновских носева ове године биће намењен деци из београдског Завода за васпитање деце и омладине.

Дочек Нове године неће бити приређен само у центру Београда, већ и на Новом Београду где ће на бини на платоу испред тржног центра „Меркатор“ окупљене забављати Владо Георгиев и „Прљави инспектор Блажа и Кљунови“.Грађани и гости Новог Сада у 2017. годину ући ће уз наступ Здравка Чолића, а на главној бини на Тргу слободе наступиће и новосадски „Биг бенд“ чији ће специјални гост бити Бојана Стаменов.

Дочек Нове године биће организован и на Тргу Краља Милана у Нишу. Наступиће „Бијело дугме“.

Суботичани ће моћи да дочекају 2017. годину са Гоцом Тржан на централном градском тргу, док ће Лепа Брена певати на Градском тргу у Чачку.

Извор: РТС/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар