Bajaga u Beogradu, Čola u N. Sadu...

Doček Nove godine za Beograđane i njihove goste biće organizovan večeras na platou ispred Doma Narodne skupštine, uz nastup Bajage i „Instruktora“ i „Plavog orkestra“. Vlado Georgiev i Blaža i „Kljunovi“ pevaju na Novom Beogradu, Čola u Novom Sadu, „Bijelo dugme“ otkotrljaće se do Niša, u Subotici će se igrati uz Gocu Tržan, a Čačane će zabavljati Lepa Brena.

Srbija 31.12.2016 | 10:31
Bajaga u Beogradu, Čola u N. Sadu...
Koncert na beogradskom Trgu Nikole Pašića počeće u 21 čas nastupom sarajevskog „Plavog orkestra“. Nova 2017. stići će uz pesme Bajage i „Instruktora“, koji će nastupati od 23 sata do jedan sat iza ponoći.

Novogodišnja proslava biće završena di-džej setom, koji će trajati do tri sata iza ponoći. Nakon dočeka Nove 2017, Beograđane 1. januara očekuje i tradicionalna manifestacija „Ulica otvorenog srca“.

Muzički i dramski program, pre svega namenjeni deci, biće organizovani od podneva do 16 sati u samom centru grada - u Svetogorskoj ulici, Makedonskoj ulici i u Skadarliji.

„Ulica otvorenog srca“ tradicionalno ima i humanitarni karakter. Novac od prodaje crvenih klovnovskih noseva ove godine biće namenjen deci iz beogradskog Zavoda za vaspitanje dece i omladine.

Doček Nove godine neće biti priređen samo u centru Beograda, već i na Novom Beogradu gde će na bini na platou ispred tržnog centra „Merkator“ okupljene zabavljati Vlado Georgiev i „Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi“.



Građani i gosti Novog Sada u 2017. godinu ući će uz nastup Zdravka Čolića, a na glavnoj bini na Trgu slobode nastupiće i novosadski „Big bend“ čiji će specijalni gost biti Bojana Stamenov.

Doček Nove godine biće organizovan i na Trgu Kralja Milana u Nišu. Nastupiće „Bijelo dugme“.

Subotičani će moći da dočekaju 2017. godinu sa Gocom Tržan na centralnom gradskom trgu, dok će Lepa Brena pevati na Gradskom trgu u Čačku.

Izvor: RTS/Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar