Свађају их паре и Ботас – Волф и Лауда флертују отровним инсинуацијама!

„Нисам идиот. Када сам стигао у Дајмлер, потписао сам уговор да не смем да будем менаџер и да имам комерцијална права на возача“, поручује Тото Волф славном Лауди.

Остали спортови 30.12.2016 | 13:45
Свађају их паре и Ботас – Волф и Лауда флертују отровним инсинуацијама!
Јасно, Тото Волф поручује Никију Лауди да „није идиот“, али због чега он то чини? Италијанска Газета дело спорт изнела је у јавност с тим у вези пар повезаних чланака који указују на извесну поделу, односно раскорак у изјавама водећих људи Мерцедес АМГ Петронаса. Трансфер Валтерија Ботаса их је изгледа излудео.

„Волф је имао улогу у менџменту пре него што је постао први човек екипе. Ако Ботас дође код нас, Тото ће морати да се одрекне те улоге“, рекао је Ники Лауда и на неки начин указао на Волфову притајену намеру у вези с Ботасовим трасфером. Укратко, а по Лауди, Тото Волф настоји да попут менаџера константно зарађује од рада садашњег возача Вилијамса.

„Нисам ја идиот! Када сам стигао у Дајмлер пре четири године, потписао сам уговор да не смем да будем менаџер или да имам комерцијална права на возача Мерцедес АМГ Петронаса. То није проблем и неће никада бити проблем. Ко год да прича о томе не разуме Формулу 1“, Волфова је порука Лауди у којој Немац недвосмислено каже да се легенда Формуле 1 не разуме у свој спорт? У афекту или не, тек Немац је упутио веома исхитрену оцену и то човеку који је деценијама буквално изгарао за овај спорт.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар