Svađaju ih pare i Botas – Volf i Lauda flertuju otrovnim insinuacijama!

„Nisam idiot. Kada sam stigao u Dajmler, potpisao sam ugovor da ne smem da budem menadžer i da imam komercijalna prava na vozača“, poručuje Toto Volf slavnom Laudi.

Ostali sportovi 30.12.2016 | 13:45
Svađaju ih pare i Botas – Volf i Lauda flertuju otrovnim insinuacijama!
Jasno, Toto Volf poručuje Nikiju Laudi da „nije idiot“, ali zbog čega on to čini? Italijanska Gazeta delo sport iznela je u javnost s tim u vezi par povezanih članaka koji ukazuju na izvesnu podelu, odnosno raskorak u izjavama vodećih ljudi Mercedes AMG Petronasa. Transfer Valterija Botasa ih je izgleda izludeo.

„Volf je imao ulogu u mendžmentu pre nego što je postao prvi čovek ekipe. Ako Botas dođe kod nas, Toto će morati da se odrekne te uloge“, rekao je Niki Lauda i na neki način ukazao na Volfovu pritajenu nameru u vezi s Botasovim trasferom. Ukratko, a po Laudi, Toto Volf nastoji da poput menadžera konstantno zarađuje od rada sadašnjeg vozača Vilijamsa.

„Nisam ja idiot! Kada sam stigao u Dajmler pre četiri godine, potpisao sam ugovor da ne smem da budem menadžer ili da imam komercijalna prava na vozača Mercedes AMG Petronasa. To nije problem i neće nikada biti problem. Ko god da priča o tome ne razume Formulu 1“, Volfova je poruka Laudi u kojoj Nemac nedvosmisleno kaže da se legenda Formule 1 ne razume u svoj sport? U afektu ili ne, tek Nemac je uputio veoma ishitrenu ocenu i to čoveku koji je decenijama bukvalno izgarao za ovaj sport.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar